kayseri mantisi (resimli)
1 sayfadaki 4 sayfası • Paylaş •
1 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4 
kayseri mantisi (resimli)
yarim kilo un,tuz iki yumurta. sert bir hamur yapiyoruz.
iki ye bölüp aciyoruz teker teker.
ici icin:
200 gr kiyma ve bir bas sogon.tuz ,karabiber karistiyoruz.
actigimiz hamurlari kare kare kesiyoruz istediginiz büyüklükte olabilir.icine kiymalari koyup 4 kösesini uclarindan tutturuyouz.kaynamis suya atiyouz mantilar yüzeye cikincada suynu süzüyoruz.sarimsakli yogurt ve salca sosounu üzerine döküp afiyetle mideye indiriyoruz.

iki ye bölüp aciyoruz teker teker.
ici icin:
200 gr kiyma ve bir bas sogon.tuz ,karabiber karistiyoruz.
actigimiz hamurlari kare kare kesiyoruz istediginiz büyüklükte olabilir.icine kiymalari koyup 4 kösesini uclarindan tutturuyouz.kaynamis suya atiyouz mantilar yüzeye cikincada suynu süzüyoruz.sarimsakli yogurt ve salca sosounu üzerine döküp afiyetle mideye indiriyoruz.

Geri: kayseri mantisi (resimli)
eline sağlık canım ben de böyle yapıyordum mantıyı ama 4-5 aydır hiç uğraşmıyorum feastin hazır kayseri mantısı var çıtçıtlı buzdolabı poşetlerine koymuşlar istediğin kadar haşlayıp hazırlayabiliyorsun...ev de açtığım kadar da güzel...valla uğraşmaya hiç gerek yok :)

sude_26- Mesaj Sayısı: 416
BASARI PUANI: 976
OLEDIYON ANAM BEN NE ZAMANDIR YAPMADIM VALLA ANAM SAGOLSUN YAPINCA VERII OTLANIZZ BIZDEEE
sudem valla benim adam illaki ben accam öyle yiycem hazir lari yemiyor burda da var ama güzel olmuyor.belki seninki farklidir.
bazen annemle yapiyoruz.bazende beyi mcok istedimi diyorum ben accam sen kapiycan öyle diyorum.oda kabul ediyor:)))
öyle yapiyorum.yoksam beni afakanlar basiyor minik minik katla:))
bazen annemle yapiyoruz.bazende beyi mcok istedimi diyorum ben accam sen kapiycan öyle diyorum.oda kabul ediyor:)))
öyle yapiyorum.yoksam beni afakanlar basiyor minik minik katla:))
alemcim bende kendim yaparim..ama hamile oldum olali kolay yemekler yapmaya basladim...gecenlerde esim hazir manti almis..hic güzel deyildi gercekten..bende haftasonlari yapiyorum genelde...kizlar yardim etsin diye..

baklava- Mesaj Sayısı: 1955
BASARI PUANI: 2916
ellerine saglik bacim manti merdanesi cikmis üzerine pizza kesecegi gibi onu kullanan varmi bende almayi düsünüyorumda.

gül- Mesaj Sayısı: 691
BASARI PUANI: 725
gül kelmes yaptik burda dedigin merdane ile kesildi güzel oldu tak tak sürüyorsun.kesiliyor iyice bastirman lazim ama.birde cok kücük kare oluyor.eger kücük seversen al kullaniyor herkes.benim beyim biraz büyük yaptiriyor.onla kesilen mini mini oluyor
senin dedigin bu olsa gerek dimi canimbenim

benim bundan var cok rahat valla

benim bundan var cok rahat valla

inanmiyorum yaa demek bölleeee manti yapmak artik kolayy:D yaa nerden bulunur buu seyy aaaa
bende isterimm cok zahmetli kare kare kesip sonra unla sonra iclerin idoldur..v.s cok pratikmis buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ismi neee bu aletin acaba: ))
bende isterimm cok zahmetli kare kare kesip sonra unla sonra iclerin idoldur..v.s cok pratikmis buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ismi neee bu aletin acaba: ))

ikiz_annesi- Mesaj Sayısı: 1470
BASARI PUANI: 1591
1 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4 
Similar topics» kayseri mantisi (resimli)
» Kırmızı Biber Turşusu - Resimli
» Klasik Un Kurabiyesi (Resimli)
» içli köfte tarifi (resimli)
» GELİNLİK MODELLERİ-10 2011
» Kırmızı Biber Turşusu - Resimli
» Klasik Un Kurabiyesi (Resimli)
» içli köfte tarifi (resimli)
» GELİNLİK MODELLERİ-10 2011
1 sayfadaki 4 sayfası